De route naar jouw nieuwe baan:

stap aan boord van de ChauffeurExpress.

ChauffeurExpress

Woon je in de regio Midden-Limburg of Tilburg en ben je op zoek naar een betekenisvolle baan? Wil je jouw passie voor autorijden combineren met het bieden van zorg en service? Stap dan aan boord van de 'ChauffeurExpress' en maak een unieke reis van 1,5 uur met als eindbestemming: een nieuwe baan als Taxichauffeur bij een van de grootste personenvervoerders van Nederland. Stap jij in bij Van Driel? Meld je dan aan om jouw plek in de bus te reserveren.

Tijdens de anderhalf uur durende rit vertellen wij je over Van Driel, je toekomstige collega's, de werkzaamheden en de arbeidsvoorwaarden. Hierbij krijg je de gelegenheid om al je vragen te stellen en met ons in gesprek te gaan. Onder het genot van een hapje en een drankje ontdekken we samen wat werken bij Van Driel voor jou kan betekenen en of deze baan bij je past. En als dat het geval is, dan verlaat je de bus direct met een nieuwe baan of, als je dat liever wilt, een vervolgafspraak bij ons op kantoor. Meld je aan via de knop hierboven.


Instapadres
Midden-Limburg en Tilburg

Instapdagen
Tilburg: 5 juni en 20 juni
Midden-Limburg: 22 juni en 26 juni

Instaptijdstip
10:00 - 11:30 uur

Heb je jezelf aangemeld, dan ontvang je hiervan een kopie in je mailbox.

Taxichauffeur worden bij Van Driel

Taxichauffeur is een prachtig en dankbaar beroep, met veel afwisseling, vrijheid, zelfstandigheid en flexibiliteit. Als je Taxichauffeur wordt bij Van Driel, verzorg je het vervoer voor onder andere leerlingen, ouderen en mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Jij zorgt ervoor dat hun wereld weer wat groter wordt en dat ze actief kunnen blijven deelnemen aan de maatschappij. Jouw rol gaat dan ook verder dan alleen autorijden! Je kunt er dan ook op rekenen dat wij ervoor zorgen dat je optimaal bent voorbereid om achter het stuur te kruipen. Is dit echt iets voor jou, reserveer dan snel jouw plekje in de ChauffeurExpress of bekijk hier alvast onze vacatures!
 


Geen ervaring of chauffeurskaart? Geen probleem!

Dankzij onze bedrijfsschool en samenwerkingen met erkende opleiders, zorgen we ervoor dat de kennis en vaardigheden van onze collega's altijd up-to-date zijn. Wil jij aan de slag als chauffeur bij Van Driel, maar heb je nog geen taxipas? Geen zorgen! Wij regelen en betalen de opleiding.

 Verhalen van #teamvandriel 

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen over de ChauffeurExpress? Wij helpen je graag verder!