Maak kennis met #teamvandriel,

neem een kijkje achter de schermen.

Evenementen

Of je nu achter het stuur wilt zitten in een van onze taxibusjes, liever op kantoor werkt, of graag praktisch bezig bent in onze werkplaatsen: we ontmoeten je graag tijdens een van onze evenementen. Kom vrijblijvend langs om Van Driel beter te leren kennen en je toekomstige collega's te ontmoeten. Als het klikt, kun je direct solliciteren en mogelijk meteen met een nieuwe baan naar huis gaan.

Ben jij benieuwd naar een baan bij Van Driel? Dan ben je van harte welkom bij een van onze evenementen. Of je nu een starter bent of al een paar jaar werkervaring hebt. We vertellen je graag over het bedrijf en wat we allemaal doen, maar leren jou natuurlijk ook graag kennen. Zie je een baan als taxichauffeur of touringcarchauffeur wel zitten, maar heb je nog geen taxipas of rijbewijs D? Geen probleem! Wij regelen en betalen je opleiding.

Hier kun je ons vinden

Inloopdag

Locatie Oss

Ontdek het bedrijf achter de witte taxi's tijdens onze inloopdag. Ontmoet toekomstige collega's, verken verschillende functies en proef de sfeer van Van Driel. Geen aanmelding nodig, kom gewoon langs in Oss en beleef wat werken bij ons voor jou kan betekenen.

ChauffeurExpress

Locatie Midden-Limburg en Tilburg

Stap aan boord van de 'ChauffeurExpress' en maak een unieke reis van 1,5 uur met een baan als Taxichauffeur als eindbestemming. Tijdens de rit leer je ons kennen en wij jou. Stel gerust al je vragen en bespreek jouw mogelijkheden. Als het klikt, dan verlaat je de bus met een nieuwe baan. Of een vervolgafspraak als je dat liever wilt. Klinkt goed, toch? Reserveer daarom snel jouw plek in de bus.

 

Hier kun je ons vinden

Inloopdag

Ontdek het bedrijf achter de witte taxi's tijdens onze inloopdag. Ontmoet toekomstige collega's, verken verschillende functies en proef de sfeer van Van Driel. Geen aanmelding nodig, kom gewoon langs en beleef wat werken bij ons voor jou kan betekenen.

ChauffeurExpress

Stap aan boord van de 'ChauffeurExpress' voor een unieke reis van 1,5 uur naar een nieuwe baan als Taxichauffeur. Tijdens de rit leer je ons kennen en wij jou. Stel ons al je vragen en bespreek jouw mogelijkheden. Als het klikt, dan stap je uit met een nieuwe baan. Of een vervolgafspraak als je dat liever wilt. Reserveer snel jouw plek in de bus. Exclusief voor de regio's Midden-Limburg en Tilburg.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen over werken bij Van Driel? Wij helpen je graag verder!