Maak kennis met #teamvandriel,

neem een kijkje achter de schermen.

Inloopdag Tilburg

Ben jij nieuwsgierig naar het bedrijf achter de bekende witte taxi’s? Zoek je een baan waarin je jouw liefde voor autorijden kunt combineren met het geven van persoonlijke aandacht aan je passagiers? Kom dan naar een van onze inloopdagen in Tilburg. Het perfecte moment om Van Driel beter te leren kennen en je toekomstige collega's te ontmoeten. Ben jij er de volgende keer ook bij?

Proef de sfeer, kruip achter het stuur van een taxi en ga in gesprek met de collega's. Ontdek samen wat werken bij Van Driel voor jou kan betekenen. Grote kans dat je daarna direct met een nieuwe baan naar huis gaat. Treed je tussen 3 juni en 9 augustus in dienst, krijg je ook nog eens een welkomstbonus* van € 500,-. Ben je al in bezit van een taxipas, dan bieden we je zelfs nog meer voordelen die we je graag toelichten. 

Locatie
Siriusstraat 41
5015 BT TILBURG

Datum
woensdag 19 juni 2024
woensdag 26 juni 2024

Tijdsblok
14:30 - 18:00 uur

Lukt het je niet om hierbij aanwezig te zijn? Meld je dan aan voor de online orientatiedag.

Taxichauffeur worden bij Van Driel

Als Taxichauffeur heb je een prachtig en dankbaar beroep, met veel vrijheid, zelfstandigheid en flexibiliteit. Bij Van Driel draag je bij aan het vervoer van diverse doelgroepen, zoals leerlingen, ouderen en mensen met een beperking. Jij zorgt ervoor dat hun wereld weer wat groter wordt en dat ze actief kunnen blijven deelnemen aan de maatschappij. Jouw rol gaat dan ook verder dan alleen autorijden! Je kunt er dan ook op rekenen dat wij ervoor zorgen dat je optimaal bent voorbereid om achter het stuur te kruipen. Weer weten? Kom naar de inloopdag of bekijk hier onze vacatures!


Veel voordelen en €500 Welkomstbonus!

Bij Van Driel kun je kiezen of je parttime of fulltime wilt werken, wat jou het beste past. Elke chauffeur krijgt een nette en moderne taxi tot zijn of haar beschikking. Werk je in het leerlingenvervoer? Dan mag je de wagen zelfs mee naar huis nemen en je werkdag starten en eindigen vanuit je eigen woning. Ideaal, toch? Als nieuwe chauffeur in Tilburg ontvang je een netto welkomstbonus* van €500,-. Daarnaast krijg je een bonus voor elke vriend of kennis die je aandraagt en die bij ons in dienst treedt. Tijdens de inloopdag vertellen we je meer over de voordelen van het taxirijden bij Van Driel.

Wij verzorgen en betalen jouw taxipas!
Dankzij onze bedrijfsschool en samenwerkingen met erkende opleiders, zorgen we ervoor dat de kennis en vaardigheden van onze collega's altijd up-to-date zijn. Wil jij aan de slag als chauffeur bij Van Driel, maar heb je nog geen taxipas? Geen zorgen! Wij regelen en betalen de opleiding.

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

Als je voorafgaand aan de inloopdag vragen hebt of bijvoorbeeld graag eens wilt meerijden met een van onze chauffeurs, bel ons dan op nummer 0412 - 676 933. Wij staan voor je klaar!

* bekijk onze spelregels

 Verhalen van #teamvandriel 

Stuur een open sollicitatie?

Geen passende vacature gevonden, maar ben je wel een goede match voor ons?
Stuur dan een open sollicitatie.