Ontdek jouw nieuwe baan,

vanachter jouw beeldscherm.

Online oriëntatiedag

Benieuwd naar het bedrijf achter de bekende witte taxi's? Zoek je een baan waarin je jouw liefde voor autorijden kunt combineren met het bieden van zorg en service? Ontdek het tijdens onze online oriëntatiedag! Dit is als een inloopdag, maar dan online. Een gemakkelijke manier om ons beter te leren kennen en te ontdekken waarom Van Driel de ideale werkplek voor jou is. Je leert ons kennen en wij leren jou kennen. Ook krijg je alle ruimte om je vragen te stellen - gewoon vanuit je eigen huis, achter je eigen beeldscherm. Ben jij er de volgende keer ook bij?

Tijdens onze online oriëntatiedag vertellen we je wie we zijn, wat we doen en wat je van ons mag verwachten. Ga online in gesprek met onze ervaren collega's en ontdek wat werken bij Van Driel voor jou kan betekenen. Ben je na afloop nog enthousiaster geworden, dan maken we een vervolgafspraak zodat we elkaar ook 'in het echt' kunnen ontmoeten. Grote kans dat je daarna met een nieuwe baan naar huis gaat. Meld je geheel vrijblijvend aan en zet je eerste stap naar een nieuwe carrière!


Datum
donderdag 13 juni 2024
donderdag 27 juni 2024

Tijdsblok
17:15 - 18:30 uur

Heb je jezelf aangemeld, dan ontvang je uiterlijk binnen twee werkdagen een uitnodiging in je mailbox.

Taxichauffeur worden bij Van Driel

Taxichauffeur is een prachtig en dankbaar beroep, met veel afwisseling, vrijheid, zelfstandigheid en flexibiliteit. Als je bij Van Driel aan de slag gaat als chauffeur, draag je bij aan het vervoer van verschillende doelgroepen, waaronder leerlingen, ouderen en mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Jij zorgt ervoor dat hun wereld weer wat groter wordt en dat ze actief kunnen blijven deelnemen aan de maatschappij. Jouw rol gaat dan ook verder dan alleen autorijden! Je kunt er dan ook op rekenen dat wij ervoor zorgen dat je optimaal bent voorbereid om achter het stuur te kruipen. Als dit je aanspreekt, meld je dan snel aan voor onze inloopdag en bekijk hier onze vacatures!
 


Echt iets voor jou, ook als je geen ervaring hebt!
Op zoek naar een nieuwe baan? Sta je op het punt om met pensioen te gaan, maar wil je niet stilzitten? Of ben je een student die op zoek is naar een leuke bijbaan? Dan is werken bij Van Driel echt iets voor jou. Als Taxichauffeur kun je je werk perfect combineren met andere verplichtingen, zoals een opleiding, hobby's, mantelzorg, of oppassen op je kleinkinderen. Heb je nog geen ervaring als chauffeur? Geen probleem, wij helpen je op weg! Wij regelen en betalen jouw chauffeurskaart (taxipas). Kom bij ons team en ervaar de flexibiliteit en voldoening van werken bij Van Driel!

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

Als je voorafgaand aan de inloopdag vragen hebt of bijvoorbeeld graag eens wilt meerijden met een van onze chauffeurs, bel ons dan op nummer 0412 - 676 933. Wij staan voor je klaar!

 Verhalen van #teamvandriel 

Stuur een open sollicitatie?

Geen passende vacature gevonden, maar ben je wel een goede match voor ons?
Stuur dan een open sollicitatie.