Werken bij Van Driel.

Met plezier en vertrouwen!

Over Van Driel

Onze diensten bestaan uit leerlingen- en cliëntenvervoer, taxi- en touringcar vervoer en autoverhuur. Dit doen wij vanuit onze hoofdvestiging in Oss. Daarnaast beschikken we over diverse vestigingen en standplaatsen verspreid door het land. Wij zijn actief in Noord-Brabant, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland, Gelderland en Limburg.

Wij zien onze collega's, zeker de chauffeurs, als rijdende ambassadeurs. Alle medewerkers worden geselecteerd en getraind op een servicegerichte en dienstbare instelling. We blijven onze medewerkers trainen en begeleiden, omdat we opleiding een belangrijk instrument vinden om onze kwaliteit te waarborgen.

Van Driel Academy

Met een online bedrijfsschool en fysieke opleidingen, de Van Driel Academy, houden we de kennis en vaardigheden van de medewerkers up-to-date. Nieuwe chauffeurs krijgen een persoonlijk ontwikkelplan, een eigen inwerktraject en opleidingen op maat. Chauffeurs in het leerlingenvervoer krijgen daarnaast nog opleidingen zoals omgang met de verschillende doelgroepen, Het Nieuwe Rijden en EHBO. Zodat ze de topprestatie kunnen leveren die van hen wordt verwacht. Elke dag weer!

Midden in de maatschappij

We zetten ons in voor een leefbare en duurzame wereld. En voor een maatschappij waarin plek is voor iedereen. Nu en in de toekomst. Bijvoorbeeld door te investeren in een milieuvriendelijk wagenpark. En door zich samen met gemeenten in te zetten voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. We werken bovendien nauw samen met werkbedrijven om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op te leiden of een werkervaringsplaats te bieden.

Ook het milieu staat bij ons voorop. Sinds begin 2012 zijn wij gecertificeerd voor het milieukeurmerk ISO 14001. In 2020 hebben wij ISO 14001 uitgebreid met de module CO2- reductiemanagement waarbij wij streven naar een continue verbetering van onze energieprestaties. Daarnaast is zijn we MVO-gecertificeerd. 

Ons streven is om de uitstoot in 2025 met 5% verminderd te hebben ten opzichte van 2019. We proberen dit te bereiken door de inzet van alternatieve brandstoffen, efficiëntere planningen en het trainen van onze chauffeurs.

Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Niet voor niets is onze organisatie ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd en beschikken we over het TX-keur en PSO trede 3 keurmerk, officiële landelijke kwaliteitskeurmerken voor het taxi- en touringcarvervoer. De keurmerken staan voor vakkundige chauffeurs en eerlijk en comfortabel vervoer.

Verder zijn wij aangesloten bij KNV Taxi en KNV Busvervoer. Van Driel is door het CBR erkend als opleidingsinstituut, opgericht om eigen taxichauffeurs op te leiden

 

 

 

 

 

   

 

 

 

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen over werken bij Van Driel? Wij helpen je graag verder!