Maak kennis met #teamvandriel,

neem een kijkje achter de schermen.

Inloopdag

Ben jij nieuwsgierig naar het bedrijf achter de bekende witte taxi’s? Zoek je een betekenisvolle baan waarin je jouw passie voor rijden kunt combineren met zorg en service? Dan is het tijd om een kijkje achter de schermen te nemen bij onze inloopdag. Het perfecte moment om Van Driel beter te leren kennen en je toekomstige collega's te ontmoeten. Ook als je op zoek bent naar een leuke baan op kantoor of in een van onze werkplaatsen.

Proef de sfeer, neem plaats achter het stuur van onze auto's of ga zitten op de stoel van een planner. Ga in gesprek met ervaren collega's en ontdek wat werken bij Van Driel voor jou kan betekenen. Natuurlijk zorgen we ook voor iets lekkers en een attentie om mee naar huis te nemen. Onze eerstvolgende inloopdag vindt plaats bij Van Driel in Oss, aanmelden kan via de link hierboven.

Adres: Galliërsweg 15, 5349 AT OSS
Datum: Zaterdag 16 maart 2024
Tijdstip: 10:00 - 14:00 uur

Geen ervaring of taxipas? Geen probleem!

Dankzij onze bedrijfsschool en samenwerkingen met erkende opleiders, zorgen we ervoor dat de kennis en vaardigheden van onze collega's altijd up-to-date zijn. Wil jij aan de slag als chauffeur bij Van Driel, maar heb je nog geen taxipas? Geen zorgen! Wij regelen en betalen de opleiding.

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

Als je voorafgaand aan de inloopdag vragen hebt of bijvoorbeeld graag eens wilt meerijden met een van onze chauffeurs, bel ons dan op nummer 0412 - 676 933. Wij staan voor je klaar!

 Verhalen van #teamvandriel 

Stuur een open sollicitatie?

Geen passende vacature gevonden, maar ben je wel een goede match voor ons?
Stuur dan een open sollicitatie.